Previous Next
Kristálygyógyászat A kristálygyógyászat a kristály...
Tradicionális Reiki A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege,...
Tantra Jóga A Tantra jóga a szexuális út, rítusok...
EMSZIL   Az Elengedés – Megbocsátás –...
Meditáció A meditáció alapfogalmai Mielőtt...
Regresszió Regresszió (Speciális spirituális...
HIPNÓZIS A hipnózis szó görög eredetű, a...
DNS 12 rétege Hamarosan...
Dietetika   Egészségügyi szolgáltató egyedi...
Kategória: RÓLUNK
Találat: 12921
Nyomtatás

Karcagon születtem. Sem szüleim, sem tanáraim nem tudták eldönteni mi legyek ha „nagy leszek”, hiszen sok területen tehetséges voltam (sport, ének, rajz, kémia stb.), viszont én mindig is orvos akartam lenni. Segíteni és gyógyítani akartam másokat. Szakközépiskolás éveim alatt sok tapasztalatra tettem szert az egészségüggyel kapcsolatban, s amikor eljött az idő, az orvosi pálya helyett Budapestre jelentkeztem, az Egészségügyi Főiskola Dietetika szakára. 1987-ben diplomáztam, majd ezután 13 évet töltöttem el dietetikusként a Jáhn Ferenc kórházban.

Nem foglalkoztam az ezotériával, míg egyszer egy kolléganőm megemlítette a néhai Dr. Rudas Éva nevét, gyermeke egészségi problémáinak megszűnése kapcsán. Nem voltak lelki problémáim, betegségeim, viszont éreztem valamilyen belső késztetést, ami egyre erősödött bennem, és azt súgta, hogy nekem ide el kell mennem! Elmentem, és itt ragadtam, mivel úgy éreztem, hogy hazajöttem. Először én is a Reiki útjára léptem, de még ebben az évben elkezdtem a csakra tanfolyamokat, mely a Tantra jóga, a tudattal való munka jógájának útjára vezetett. Ezt követte a Kristálytudat gyógyászat tanulmányozása. Három év kemény munka, meditációk, energetikai gyakorlatok, regressziók sorozata meghozta a gyümölcsét, melyek következtében képes voltam visszaemlékezni arra, hogy miért is vagyok itt a Földön. Ám az igazán kemény munka csak ez után következett, sok-sok próbatétellel. Cölibátus, beavatások sorozata itthon és külföldön (Spanyolország, Németország, Ausztria, stb.). Közben folyamatosan tanultam Mesteremtől, Dr. Rudas Évától, pszichosebészetet és időspirálos regressziót.

Tradicionális Reiki Vonalátadóként, Kristálymesterként, a Tantra Jóga Tanítójaként 1998-2000-ben elkezdhettem az önálló tanítást. 1998-ban Bioenergetikus vizsgát tettem. Nagyon sokat köszönhetek Évának, Mesteremnek, aki rendkívüli ember és nagyszerű tanító volt. Őt 2001-ben magához szólította a Teremtő, végakarata szerint vonalátadóvá váltam, és teszem, amit tennem kell. 2002-ben Kereskedelmi Menedzserként felsőfokú képesítést, majd 2006-ban a Nemzetközi Metafizikai Akadémián Speciális Spirituális Tanácsadóként nemzetközileg is elismert végzettséget nyújtó oklevelet szereztem. 2015-ben a National Guild of Hypnotists, Inc.-nél /NGH/ Hipnoterapeuta/Hipnocoach vizsgát tettem és az általa kiadott nemzetközileg elismert működési kártyával rendelkezem.  Az állami felnőttképzésben a Komplementer Hipnózis Egyesület (KHE) 7684-1/2010-5100 számmal, a magyar hipnózisoktatás kijelölt intézménye, melynek 2014 óta vagyok a tagja.

Az én „vallásom” az Ősi hit: a Nap hódolata és tisztelete, hiszem és alázattal szolgálom a Teremtőt, az Univerzumot és a Teremtő Erőket. Nem tartom magam csodás gyógyítónak, csupán egy csatorna vagyok, aki teret engedett az Isteni energiának, az Univerzális szeretetnek.

Essen szó a tanítványokról, akik járják a maguk útját és a közös utunkat saját elhatározásuk szerint. Ők azok, akik az Egyesületünk tagjai, akik működtetik és életben tartják az „A Jóság Tava Alapítvány”-t, haladnak a maguk által választott úton, hogy tudásuk és kezelői tevékenységük által minél többen gazdagodjanak, és szeretetüket sugározzák a társadalom felé. 

Végül, szeretettel üdvözlök Mindenkit s köszönöm, hogy meglátogattad ezt a lapot! Csak egy üzenetem van a számotokra: tanulva tanítok, és tanítva tanulok. Emberként születtem, emberi tulajdonságokkal azért, hogy a szeretet fáklyáját vigyem. Engedd, hogy ez a láng megérintse a Te szívedet is, és akkor érezni fogod, hogy a Teremtő Fény kíséri utadat… 

Share

Figyelemfelhívás

Az Alternatív természetes gyógymódok, kiegészítő terápiaként alkalmazhatók, nem helyettesítik a szakorvosok által alkalmazott, korszerű terápiás eljárásokat. A gyógyítás mindig több síkon történik, és az első lépcső vitathatatlanul a lélek szintje. Ma már elfogadott, hogy nem elég a fizikai test szintjén legyőzni a betegségeket, hiszen ez egyenlő a tüneti kezeléssel.

 

Keresés

KAPCSOLAT

Kövess minket a Facebookon!

Legközelebbi tanfolyamok

Így találsz meg minket