A tantra jóga rendszere megmutatja az egyetlen kiutat ebből az automatikus, álomszerű életből, ami nem más, mint, hogy “felébredjünk”, vagyis tudatossá váljunk az élet minden területén. A tantrikus hagyomány, mely egy önálló spirituális utat képvisel, megtanít tudatossá válni létünk minden pillanatában, így létünket örömteli és boldogító sikersorozattá téve.

A tantra jógában harmonikus, tapasztaláson alapuló szellemi, lelki fejlődés lehetősége rejlik és konkrét eszközöket nyújt a személyes önismeretre, ezáltal a fejlődésre, arra a transzformációra, amely segít megteremti az egyensúlyt a női és férfi energiák között. Ezzel párhuzamosan az egyén saját létezésének sokkal mélyebb és élesebb tudatosságára ébred rá, és minden pillanatban erősebb jelenlétre lesz képes. Ahogyan a szellem törvényeivel egyre szorosabb kapcsolatba kerülünk, az elme az állandó párbeszéde elcsitul, majd képessé válik a belsőcsend megteremtésére, és ez megkönnyíti, hogy negatív gondolatainkat pozitívvá transzformálhassuk.

Tantra jóga képzésünk 3 szintű tanfolyam-sorozatból áll. A Tantra jóga I  4 alkalomból álló tanfolyam-sorozat, mely semmilyen előképzettséget nem igényel. Erre épül a 5 alkalomból álló Tantra jóga II, majd ezután van lehetőség fellépni a Tantra jóga III fokozatra, a Tantra útjára. A tanfolyamok minimális létszáma 8 fő, maximálisan 20 főt tudunk fogadni.

Tantra jóga tanfolyamok időpontja >>

A csakrákról bővebben … folytatás>>

 

Hozzászólások