Dr. Varga-Sebők Anita

Karcagon születtem. Sem szüleim, sem tanáraim nem tudták eldönteni mi legyek ha „nagy leszek”, hiszen sok területen tehetséges voltam (sport, ének, rajz, kémia stb.), viszont én mindig is orvos akartam lenni. Segíteni és gyógyítani akartam másokat. Egészségügyi szakközépiskolás éveim alatt sok tapasztalatra tettem szert az egészségüggyel kapcsolatban, s amikor eljött az idő, az orvosi pálya helyett Budapestre jelentkeztem, az Orvostudományi Intézet/EgyetemOTKI/OTE  Dietetika szakára. 1987-ben diplomáztam, majd ezután 13 évet töltöttem el dietetikusként a Jáhn Ferenc kórházban, majd magán praxisban folytattam.

Nem foglalkoztam az ezotériával, míg egyszer egy kolléganő megemlítette a néhai Dr. Rudas Éva nevét, gyermeke egészségi problémáinak megszűnése kapcsán. Nem voltak lelki problémáim, betegségeim, viszont éreztem valamilyen belső késztetést, ami egyre erősödött bennem, és azt súgta, hogy nekem ide el kell mennem! Elmentem, és itt ragadtam, mivel úgy éreztem, hogy hazajöttem. Először én is a Reiki útjára léptem, de még ebben az évben elkezdtem a csakra tanfolyamokat, mely a Tantra jóga, a tudattal való munka jógájának útjára vezetett, majd ezt követte a Kristálytudat gyógyászat, a Pszí-osebészet, a Regresszió mélymeditációs és időspirálos technikája.. Három év kemény munka, meditációk, energetikai gyakorlatok, sok-sok próbatétellel, regressziók, beavatások sorozata itthon és külföldön (Spanyolország, Németország, Ausztria, stb.).

Először Tradicionális Reiki Vonalátadóként, Kristálymesterként, a Tantra Jóga, majd a Pszí-sebészet, Regresszió, meditációs technikák  oktatójaként 1998-2000-ben elkezdhettem az önálló tanítást. 1998-ban Bioenergetikus szakvizsgát tettem. Nagyon sokat köszönhetek Évának, Mesteremnek, aki rendkívüli ember és nagyszerű tanító volt. Őt 2001-ben magához szólította a Teremtő, vég- és saját akaratom szerint vonalátadóvá váltam, és teszem, amit tennem kell. 2002-ben Kereskedelmi Menedzserként emeltszintű képesítést, majd 2006-ban a Nemzetközi Metafizikai Akadémián Speciális Spirituális Tanácsadóként nemzetközileg is elismert végzettséget nyújtó oklevelet szereztem. 2015-ben a National Guild of Hypnotists, Inc.-nél /NGH/ Hipnoterapeuta/Hipnocoach vizsgát tettem és az általa kiadott nemzetközileg elismert működési kártyával rendelkezem.  Az állami felnőttképzésben a Komplementer Hipnózis Egyesület (KHE) 7684-1/2010-5100 számmal, a magyar hipnózisoktatás kijelölt intézménye, melynek 2014 óta vagyok a tagja. 2020.10.21-én Akupresszőr képesítést szereztem – 21/2020/AKU, Hellinger családállító.

Az én „vallásom” az Ősi hit: a Nap hódolata és tisztelete, hiszem és alázattal szolgálom a Teremtőt, az Univerzumot és a Teremtő Erőket. Nem tartom magam csodás gyógyítónak, csupán egy csatorna vagyok, aki teret engedett az Teremtői energiának, az Univerzális szeretetnek.

Essen szó a tanítványokról, akik járják a maguk útját és a közös utunkat saját elhatározásuk szerint. Ők azok, akik működtetik és életben tartják az „A Jóság Tava Alapítvány”-t, haladnak a maguk által választott úton, hogy tudásuk és kezelői tevékenységük által minél többen gazdagodjanak, és szeretetüket sugározzák a társadalom felé.

Végül, köszönöm szépen, hogy meglátogattad ezt a lapot! Csak egy üzenetem van a számotokra: Tanulva tanítok, és tanítva tanulok!  Emberként születtem, emberi tulajdonságokkal azért, hogy a szeretet fáklyáját vigyem. Engedd, hogy ez a láng megérintse a Te szívedet is, és akkor érezni fogod, hogy a Teremtő Fény kíséri utadat…