Pszí-sebészet

Egy szellemi technika és a Hit, melyek hatására eltűnhet egy daganat, egy csúnya seb, úgy, hogy közben a kezelőn keresztül láthatatlan ujjak nyúlnak a beteghez, nem folyik vér, és nincsenek hegek…… máris hihetetlennek tűnik? Pedig a világszerte számtalan  ehhez hasonló csodáról számolnak be.

Apropó, nem folyik vér? Ugyan én nem voltam tanúja, 30 percen múlott, hogy lemaradtam az eseményről: történt ugyanis, hogy Néhai Mesterem egy farkas kutyát műtött (néha elvállalta az állatok kezelését is), de a szomszéd helyiségben elkezdtek zörögni, erre a kutya felriadt és megugrott. A láthatatlan szike, amely éppen a gennyes lábfején dolgozott, belefúródott a sebbe és a lábából pillanatokon belül ömleni kezdett a vér. Gyorsan átkiabált a szomszéd helyiségbe, hogy jöjjenek gyorsan “Reikivel” vérzést csillapítani, de én  már csak a vértől foltos szőnyegpadlót láthattam.

Az évek folyamán nagyon sokszor bebizonyosodott számomra, hogy a Hitnek mekkora teremtő ereje van.

Kezelés elérhetősége:

Kezelések alkalmával a reiki kezelés, a kristály kezelés, a pszichosebészet kezelés és a regresszióval való kezelés kerül különböző kombinációban és mértékben alkalmazásra, melyet a kezelt személy karaktere és a gyógyításra váró probléma határoz meg. Természetesen figyelembe van véve a kezelt személyek döntése is, amennyiben egy-egy módszer kizárólagos alkalmazását kívánják.

Kezelő: Dr. Varga-Sebők Anita

Kezelői napok: kedd, csütörtök

Elérhetőség:

Mobil:+36 20/2497087

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 25. IV. em. 414.