Kristály bioenergetika

A Kristály bioenergetika, a kristály energiával történő kezelés tematikailag rendszerezett módszertana. A kristálygyógyászat a kristályokban rejlő finom energiát alkalmazza tudati irányítással a gyógyító, kiegyensúlyozó terápiák során.  A kristályok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, védik, a belső energiaáramlást szabályozzák. A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően különböző, és így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani. A gyógyítás mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló valamennyi életfolyamatért, illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtthatása adja meg. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.

A kristályok tárolóképessége – és tisztítása

A kristályok tárolják a negatív energiát is. Betegségek kezelésénél a kezelt személy negatív információit is képesek “levenni”, és elraktározni. Ezért kiemelten fontos a kristályok minden egyes kezelés után történő alapos megtisztítása, mert a kezelés során a kristály által tárolt negatív rezgéseket akaratunkon kívül át tudjuk vinni a következő kezelt személyre! A kristály bioenergetika, a kristállyal való kezelés nem “játék”, hanem egy igen összetett természetes gyógyítási rendszer, ami igen nagy alázatot és felelősségtudatot követel meg a kezelő részéről.

A kristályok tisztítása különböző módon történhet, (napra-holdra kitéve, folyóvíz alá tartva, földbe temetve, stb.) ám ezek egyike sem teljes értékű.

A Kristályakadémia tanfolyamjain egyik legfontosabb dolgunk, hogy beavatás útján egy hatásos módszert tanítsunk meg a kristályok lehető legalaposabb megtisztítására – a tudati energiával való tisztítást.

A kezelési módok

A kristályok (marokkövek) kézben tartása is alkalmas arra, hogy a rezgéseiket kezünkön keresztül érzékeljük egy idő után, ha megfelelően (lazán, de nem erőtlenül) markunkban fogjuk őket. Hasonlóképpen, de kevésbé erőteljesen érvényesül a rezgésük, ha zsebben, ruhában, tárcában tartjuk őket. Helyezhetjük őket testünkre, vagy testünk köré, így energiamezőt hozva létre a kristályok rezgéseinek segítségével. A kristályok bizonyos alakzatba rendezésével ún. erőteret hozhatunk létre, ebben meditálhatunk, ülhetünk, dolgozhatunk, feküdhetünk. A kristályok meridiánjainkra, csakráinkra is helyezhetők a kívánt gyógyhatás elérése céljából. A kövek rezgéseit hasznosíthatjuk, ha egy időre vízbe helyezzük őket, és a kapott elixírt megisszuk – hiszen a víz képes információt felvenni a környezetéből, és tárolni azt.

A Kristályakadémia által tanított kezelés a fentiektől eltérően egy speciális, irányított technika. Ennek segítségével a kezelés során  kristályokat (erőrudak, gyógyító rudak, stb.) alkalmazunk.

Tanfolyamjainkon elsajátítható, hogyan erősítsük fel ezen kristályok energetikai szerkezetét, a kristály energiáját hogyan irányítsuk, “küldjük el” a kezelendő személy felé, majd a kezelés befejeztével hogyan hívjuk azt vissza.

A tanfolyam-sorozaton résztvevők szervezetébe az 7 alapkristály rezgését (bekódolás útján) energetikailag sejtszinten bekódoljuk: ez azt jelenti, hogy nem kell az adott kristályt a kezükben tartani ahhoz, hogy velük dolgozni tudjanak. A kristályok rezgéseit a tenyerükön keresztül tudják előhívni, és közvetíteni saját maguk, és mások felé.

Kezelés elérhetősége:

Kezelések alkalmával a reiki kezelés, a kristály bioenergtikai kezelés, hipnózis/NGH/, a pszichosebészet, és a regresszióval való kezelés kerül különböző kombinációban és mértékben alkalmazásra, melyet a kezelt személy karaktere és a gyógyításra váró probléma határoz meg. Természetesen figyelembe van véve a kezelt személyek döntése is, amennyiben egy-egy módszer kizárólagos alkalmazását kívánják.

Kezelő: Dr. Varga-Sebők Anita

Kezelői napok: kedd, csütörtök

Elérhetőség:

Mobil:  +36-20-24-97-087

E-mail:   vargasebok.anita17@gmail.com

Cím: változó helyszín

A különböző a nem-konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások  (pl. Kristály bioenergetka), a folyamatban lévő orvosi terápiát-kezelést nem helyettesíti, mellette kiegészítő eljárásként alkalmazható.