Mágikus érintés

Mágikus Érintés

Az emberi akarat, az igaz hit valóságteremtő. Az ember erős hittel és akarattal és a hozzá kapcsolódó alázattal, pozitív energiákkal (mindez tömören:Tudat) „csodákra” képes. A hit megtanulható és ugyanúgy erősíthető és fejleszthető, mint az izmok. Az imádság belső technikájának segítségével eggyé válunk világunk láthatatlan erőivel, mi magunk határozzuk meg életünk, a körülöttünk levő világ minőségét.

Mindezek elsajátításában és a saját magunk által megálmodott teremtésben nem vagyunk egyedül. Az egyik legtisztább és legerősebb támogatást az Angyalokon keresztül érhetjük el, akik örökké létező, megsemmisíthetetlen, természetfölötti szellemi lények. A Teremtőtől származó tiszta üzenetekkel látnak el bennünket, üzeneteik meghallása csak tiszta Tudat(állapot), azaz alkalmas vevőközeg mellett, érzékelhető.

A Mágikus Érintés módszere  gyakorlatokon keresztül átadásra. E módszer segítségével az Angyali szintről lehívott energiával (melyet a kezünkön keresztül közvetítünk különböző pozíciókon keresztül), valamint a saját lelkünk együttműködésével (a megfogalmazott pozitív gondolatok és a Hit teremtő erejével) megváltoztathatók a mátrix hibás energiamintázatai. A Mágikus Érintés módszerének elsajátítása és erősítése érdekében a következő beavatások történnek meg:

  • Angyali rendbe történő beavatás, Saint-Michael csatorna megnyitása
  • Kristálybeavatások: Aqua Aura Kristály, Quantum Quattro, Danburit, Szerafinit

Az Mágikus Érintés behangolása

A tanítvány a behangolás által válik az Mágikus Érintés energiájának közvetítőjévé, csatornájává. A beavatás egy egész életre szóló, titkos, ősi módszer szerint történő finom-energetikai behangolás, mely megemeli a tanítvány rezgésszintjét, megnyitja az Angyali szint csatornáját és behangolja a csakrákat. A behangolás során megtörténik a Saint-Michel csatorna megnyitása, és behangolásra kerülnek a test felső részén elhelyezkedő 7 energiaközpont (csakra), a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyek, valamint a tenyér csakrák és az ujjbegyek. E beavatás egyszerre hat az érzelmi, mentális és fizikai testre. Ezzel egy tudatalatti értelmi, érzelmi, fizikai és szellemi tisztulás indul meg, amelyben a tudatalatti korlátok, blokkok szabadulnak fel és az ehhez kapcsolódó egészségügyi problémák megoldódnak.

A titkos behangolás 10-20 fős csoportokban történik. A beavatandó személyek csukott szemmel, relaxált állapotban kapják meg a behangolást.