Események betöltése

« All Events

EMSZIl® I. képzés

október 6.09:00 - 13:00

Elengedés – Megbocsátás – Szeretet Ibolyaszínű Lángja

EMSZIL®

Az Elengedés – Megbocsátás – Szeretet Ibolyaszínű Lángja (EMSZIL) az egyetemes szeretet legfelsőbb akaratát valósítja meg: a TEREMTŐ AKARATÁT (kék) és (+) a TEREMTŐ SZERETETÉT (rózsaszín) = ibolyaszín. Az Univerzumnak e gyógyító energiája a szívhez tartozó blokkokat oldja fel és tisztulási folyamatokat indít el. Ennek megfelelően az EMSZIL ®a szívhez kapcsolódó gyógyítást, az erőt, a változást és az aktiválást képviseli, védőszentje Saint-Germain.

Ez az ibolyaszínű energialáng a korona csakrán keresztül lép be testünkbe, melynek aktiválása a szív csakrában történik. Az aktiválás során, amikor a Láng tüzes magja találkozik az anyaggal (a test összes részecskéjére kiterjedően), létrejön egy polaritás. A Láng tüzes magja, mint Szellem olyan rezgéseket indukál, melyeknek köszönhetően a fizikai testben megrekedt negatív energiák, blokkok feloldódnak és ezáltal a szervezet energetikai szintje megemelkedik. Ennek következményeként megsemmisülnek a belső energetikai szakadások, felszabadulnak az előző életek lenyomatai, amelyek kihatnak a mostani gondolati mintáinkra és jelenlegi inkarnációnkra. Az EMSZIL-t, a jelen kor egyik új energetikai eljárását, Földünk mágneses hálójának folyamatos átalakulása kapcsán megnyílt energiakapuk tették lehetővé, amely az elfogadás, a megbocsátás, a szeretet, a kiterjedés energiája. Képes feloldani a szív keménységét, utat nyitva a szeretet befogadására és továbbadására az átalakítás, a spirituális fejlődés érdekében. Aktiválás után képessé válunk az EMSZIL rezgésének kezünkön keresztüli közvetítésére.

Átadásra kerül: Az EMSZIL® első fokozatának a módszere (önmagunk és mások közvetlen kezelése) kerül átadásra behangolás útján. Majd ezután 2 hónap várakozási, érési idő szükséges az EMSZIL® második fokozatának (távkezelés) behangolására.

Hozzászólások

Részletek

Dátum:
október 6
Időpont:
09:00 - 13:00

Helyszín

Kristályakadémia
Budapest
Budapest,
+ Google Térkép

Részletek

Dátum:
október 6
Időpont:
09:00 - 13:00

Helyszín

Kristályakadémia
Budapest
Budapest,
+ Google Térkép