reiki

Korlátlan az alkalmazás lehetősége:

• embereket

• állatokat

• növényeket

• és minden egyéb dolgot kezelhetünk.

Célszerű orvosságot, élelmisz­ert reiki energiával besugározni.

Csoportos gyógyítás

Reikivel való csoportban történő gyógyítás csodálatos módja annak, hogy az életenergiát barátainkkal megosszuk

Élvezetes az élmény, amikor 10-12 gyógyító kezet érez az ember a testén / teste fölött. Az energia is felerősödik annak eredményeképpen, hogy ilyen sok csatornából áramlik.

Csoportos kezelés – az egyes reiki fokozat tanfolyama során a reiki csodájának megtapasztalására.

Reiki összejöveteleken, reiki klubokban a csoportban történő kezelések nagyon hatékony eszközök az olyan betegségekkel bajlódó emberek kezelésénél mint pl. rák, AIDS – a napi 2×3 csoportos kezelés segíti a betegek stabilizálódását. Csoportos kezelést lehet küldeni a természeti katasztrófa sújtotta területek gyógyítására, az ózonrétegnek, a háború sújtotta területeknek.

Szeretetteli életenergiát ajánlhatunk bármilyen helyzetnek, ami ezt igényli.

A reiki kiváló eszköz arra, hogy segítsük meggyógyítani a Földet.

Reiki és a halál

A halál a létfolyamat természetes része. A finomabb anyagi testek elválnak a fizikai testtől. A reiki a teljes lényre hat – nemcsak a fizikai mulandó testre – ilyen helyzetben rendkívül jó hatású az eltávozónak és a hozzátartozók számára is.

Reiki kombinálva más módszerekkel

A reiki nagyon jól kombinálható,, kiegészíthető más természetgyó­gyászati módszerekkel – masszázzsal, kristály- és csakraterápiával, illa­t- és zene terápiával. Az együttes alkalmazás megnöveli a hatékonyságot és lerövidíti a gyógyulási folyamatot.

Hozzászólások