Kristály Bioenergetika Képzés

Az energetikai rendszer harmonizálására alkalmazott kristályok elméleti és gyakorlati alapját(melyek a bioenergetikai gyógymódok közé tartoznak) a bioenergetika alkotja. A szervezet elektromágneses tere kölcsönhatásba lép a kristály által keltett bioenergetikai, mágneses térrel.  Az egész szervezetünkben lévő energia- rezgéskülönbségből adódó negatív rezgésmintákat kioltja a kristály rezonanciája, megteremtve a szervezet egyensúlyi állapotot, ezáltal, hogy az adott szervben (ahol energetikai eltérés van va)/, rezgésszint emelkedést hoz létre. Az emberi szervezet (DNS) kristályos szerkezetű. Éppen ezért a kristálykezelés mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló, valamennyi életfolyamatért, illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együtt hatása adja meg. Ezáltal helyreállítódik az élő szervezet elektromágneses rezgésének egyensúlya. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.

Kristály Bionergetika Képzés

A Kristályakadémia egyik alapvető feladatunk, hogy a  Kristály Bioenergetikán egy hatásos módszert mutassunk be a kristályok lehető legalaposabb megtisztítására – a tudati energiával való tisztítást.

A Kristályakadémia által bemutatott kezelés nem indirekt (a kristály testre-, vagy test köré, csakrára, meridián pontra helyezése), hanem egy speciális, irányított technika. Ennek segítségével a kezelés során a kristályok (erőrudak, gyógyító rudak, stb.) energiájával dolgozunk.

Kristály Bioenergetikára vonatkozó információk:

Kristály Bioenergetika   1-1,5 havonta követik egymást (mivel a behangolások és a sejtszintű energetikai bekódolások után ennyi az energiák beépülési ideje) és szombaton vagy vasárnap, vagy hétköznap van 9-14 óráig tartanak.

A Kristály Bioenergetika I: 3 alkalom

A Kristály Bioenergetika   való részvételi információ: kristalyakademia.info2006@gmail.com

Az első alkalomra lehet füstkvarcot, karneolt és citrint (bármilyen megjelenési formájában)  beszerezni..

A Kristály Bioenergetika II  a Kristály Bioenergetika I-hez hasonlóan épül fel.

Lemúriai 5.D Andara Kristály-Bionergetika képzés

A görög mondák szerint a Napisten (Helios) fia elirigyli apjának tüzes szekerét, és kihajt vele az égre. Azonban nem tudja kezelni a járművet, ami a Földön is nagy bajt okoz, minden kiég, kiszárad vagy meggyullad.

A mondának van alapja, mivel a Phaeton bolygó pusztulása során kiszabaduló izzó bolygómag egy rövid időre olyan túlmelegedést okozott a Földön, hogy nyomában helyi katasztrófák alakultak ki. Kb. 2000 évvel később Lemúriában, az elpusztult területeken egy templom-komplexumot hoztak létre, melyet Andarának neveztek el. E templomokban az andara kristályokkal, magasan fejlett gyógyítói munka folyt, a test-lélek-szellem teljes gyógyításáért, spirituális fejlődéséért.

Az andarák dimenzió kaput nyitnak az 5. dimenziós galaktikus magba, fogadják, erősítik és továbbadják azokat a komplex fénykódokat, amelyek a központi Napból érkeznek. Az andara kristályok az univerzumban található legmagasabb rezgésű kristályformációk, melyek az 5. dimenziós csillagrendszerekből erednek. Az eredeti kristályok az 5. dimenzióban léteznek, de minden földalapú üveg andara kristály éterikusan kapcsolódik az 5. dimenziós testvérkristályához, illetve minden Földön található, ugyanolyan magas frekvencián rezgő élőszervezethez. Az andara a tudat legnagyobb erősítője az univerzumban, ez a legfőbb emelkedési eszköz, mely itt, a Föld bolygón is egy jobb világot teremt az egész emberiségnek. Őseink a földben mélyen elásva hagyták hátra őket az utókor embereinek, hogy a megfelelő időben előkerülve segítsenek majd bennünket az 5. dimenziós emelkedési folyamatban.

Az földi andara kristály származási helyei a kaliforniai fennsíkok szent indián területei, valamint Dél-Afrika és Indonézia. Az első kristályt 1967-ben fedezte fel egy cseroki/csoktó indián származású gyógyító asszony Észak-Kaliforniában, a Sierra Nevada hegységben, melyet ősi szent helynek tartanak. A felfedező asszony, Lady Nellie, élete a gyógyításról és az emberiség szolgálatáról szólt.

A természetes üvegek néhány formájához hasonlóan (pl. a moldavit, tektit, obszidián) az andara kristály is az egészség, a jólét és a lélek aktiválásához nélkülözhetetlen közel 70-80 ásvány kombinációját, ritka nyomelemek lerakódásait tartalmazza (például mangánt, szelént, kobaltot, rezet, nikkelt, titánt, aranyt, ezüstöt, sőt uránt). Ez a ritka ásványkombináció elektromágneses terünkön keresztül fejti ki jótékony hatását, létrehozva egy közös frekvenciaszálat, amelyet minden andara a színétől függetlenül közvetít. Az andarák különböző színeinek és árnyalatainak köszönhetően még erősebb regenerálódást nyújtanak az élőszervezet számára. E kristályok egyik legrejtélyesebb tulajdonsága a színmegváltoztató képességük. A vulkanikus obszidiánhoz hasonló, üveges szerkezetük mellett, a világos színű kristályok közül sok az opálos, amely szivárványos színhatást eredményez. Színüket a kék, a zöld, a sárga, piros, rózsaszín, lila, sötét szín árnyalatai között változtathatják. Mindegyik szín speciális rezonanciával rendelkezik és különböző aspektust hordoz magában. Használatuknál aszerint választhatunk, hogy a gyógyítást mely színhez kapcsolódó rezgés indukálja a leginkább. A kristály energia nagyon intelligens, ezért maga a kristály a használata során, képes változtatni a színét, ezzel segítve kiválasztani, az adott gyógyulási folyamathoz legjobban rezonáló színt. Az andara kristályok elnyelik és visszatükrözik a fényt, így regeneráló hatásuk másrészt abban is rejlik, hogy képesek a természetes napfényt magukban tartani. A természetes napfény felé tartva fény járja át a kristályt, ezáltal erőteljes átalakító, regeneráló energiát és erőt bocsájt ki magából.

Az energia mértéke a frekvencia. Minden „anyag”, még a gondolat is rezgésekből, energiából épül fel, így mérhető frekvenciával. A test minden szervének megvan a saját frekvenciája, egy bizonyos tartomány a jó egészségre utal. Bruce Tainio, a Tainio Technology (az Eastern State University független részlege) Chenyben (Washington) létrehozott egy monitort a biofrekvencia kiszámításához. Megállapította, hogy egy egészséges emberi test átlagos frekvenciája 62-68 Hz között van. Dr. Robert O’Becker (a „The Body Electric” szerzője) kijelenti, hogy „egy személy egészségi állapotáról sok mindent meg lehet határozni a személyes testi frekvenciájával”. Ha a frekvencia csökken, az immunrendszer károsodik. Ahogy a frekvenciák átlaga csökken, kezdenek előjönni olyan betegségek, mint a megfázás, influenza, Epstein Barre vírus, daganat, stb. Ugyanakkor a magasabb frekvenciák a fizikai egészséget, valamint a rendkívül kreatív és intuitív állapotokat jelzik. Bruce Tainio által végzett egyik teszt során egy kísérleti alany frekvenciáját mérték. A kísérlet során az alany egy csésze kávét tartott a kezében, melynek következtében a frekvenciája másodpercek alatt csökkenni kezdett. A kávé megivása után tovább csökkent az alany frekvenciája. Ugyanazokat a teszteket ismét elvégezték, ezúttal pozitív és negatív gondolatok felhasználásával. A negatív gondolatok megindulásától számított 3 másodpercen belül a kísérleti alany frekvenciája elkezdett csökkenni, míg 21 másodpercig tartó a pozitív gondolkodás kellett ahhoz, hogy az alany frekvenciája ismét felemelkedjen.

Bruce Tainio 1997-ben arról számolt be, hogy az egyatomos andara kristály elektromágneses spektrumelemzésen esett át, és az általa kibocsátott elektromágneses minták egyáltalán nem olyanok, mint a hagyományos obszidiáné. Bruce az andara port is tesztelte a biofrekvenciás monitor segítségével, és szokatlan tulajdonságokat talált a nyomelemekben. Megállapította, hogy az egyatomos andara kristály heliocentrikus tulajdonsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elnyeli és visszaveri a fizikai fényt a kristályspirál közepe felé. E tulajdonságának köszönhetően a kezünkben tartott egyatomos andara kristály a természetes napfény felé fordítva nagyon intenzív regeneráló hatású.

E kristályok multidimenzionálisak, azaz nem köti őket a tér és az idő. Az 5. dimenzóval harmonizáló – 40-200 Hertz közötti – létezési formára hangolják át aurarezgésünket, közvetlenül a DNS szintjén hatnak. Energiájuk több mint százszorosára erősítik fel az auramező rezgésének erejét, melynek köszönhetően testi, lelki és mentális szinten egyaránt képesek regenerálni. Regeneráló hatásuk alvás közben különösen jelentős, intenzív álmok mellett teljesen feltölt energiával. Ugyanakkor a megsebzett szívek gyógyítójának is tartják, megnyugtatja és megnyitja a szívünket. Pozitívan befolyásolja a test meridiánjait, az azon áthaladó energiamintákat, és aktiválja az energia-csatornázási képességet az egyetemes tudás elérése érdekében.

Az Andara-tudat lélekfejlesztő, magas rezonanciájú regeneráló holisztikus eszköz, mely fizikai, emocionális és spirituális szinten együttesen hat. Erősítve önmegvalósítási képességünket, növeli a tudatosságot, de egyben kiváló csakra tisztító és kiegyensúlyozó. Az univerzum egyik leghatékonyabb, legerőteljesebb kvantumkristálya, amely elhozza a Fényt a Földre, felgyorsítva a spirituális fejlődési folyamatainkat. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy mindannyiunknak megvan a saját energetikai jellemzője, melyhez kapcsolódva fejtik ki a kristályok hatásukat. A Lemúriai 5D Anadara kristályokkal folytatott munka kapcsán az a tapasztalat, az Andarák számára a fizikai testen, legfőképpen a szívcsakra az elsődleges ki-, illetve beáramlási hely.  A szívcsakrán keresztül azon dolgozik, hogy a frekvenciánkat visszaállítsa az 5. dimenziós energiához, visszatalálva a többszálú DNS-hez eredetéhez.

Tematikából:

B/2020/002135  5D Andara Kristály-Bionergetika I

Gaia Andara, Nap Andara, Arany Borostyán Andara kristálymagok aktiválása, a lélek/fénytest/fizikai test regenerálásának gyakorlata, energetikai blokk oldások-seprések, Andara meditáció.

B/2020/002135 5D Andara Kristály-Bionergetika II 

Merlin Zöld Andara, Lady Nellie Andara, Kék Angyal Andara kristálymagok aktiválása, a múlt/jelen fénykorongjainak karmikus tisztítása/oldása.

B/2020/002135 5D Andara Kristály-Bionergetika III 

Ametiszt Ajándék Andara, Arcturuszi Galaktikus Őrzők Andara, Isteni Intuíció Angyal Andara, kristálymagok aktiválása, fénykorongok múlt/jelen karmikus tisztítása/oldása.

B/2020/002135 5D Andara Kristály-Bionergetika IV 

Akasha Jóslat Tiszta Andara, Földi Sámán Andara, Őrző Andara kristálymagok aktiválása, 5D Andara-fényszál védelmi rendszerek kialakítása.

B/2020/002135 5D Andara Kristály-Bionergetika V 

Isteni Védelem Andara, Rózsaszín Arany Nirvana Lótusz Andara, Kozmikus Jég Andara kristálymagok aktiválása, Andara kombinációk gyakorlata, Andara meditáció.

A  jelentkezni lehet írásban, a Kristályakadémia email címén: kristalyakademia.info2006@gmail.com