Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

Mágikus Érintés I.

2021-06-26.11:00 - 16:00

Mágikus Érintés

Az emberi akarat, az igaz hit valóságteremtő. Az ember erős hittel és akarattal és a hozzá kapcsolódó alázattal, pozitív energiákkal (mindez tömören:Tudat) „csodákra” képes. A hit megtanulható és ugyanúgy erősíthető és fejleszthető, mint az izmok. Az imádság belső technikájának segítségével eggyé válunk világunk láthatatlan erőivel, mi magunk határozzuk meg életünk, a körülöttünk levő világ minőségét.

Mindezek elsajátításában és a saját magunk által megálmodott teremtésben nem vagyunk egyedül. Az egyik legtisztább és legerősebb támogatást az Angyalokon keresztül érhetjük el, akik örökké létező, megsemmisíthetetlen, természetfölötti szellemi lények. A Teremtőtől származó tiszta üzenetekkel látnak el bennünket, üzeneteik meghallása csak tiszta Tudat(állapot), azaz alkalmas vevőközeg mellett, érzékelhető.

A táborban a Mágikus Érintés módszere kerül gyakorlatokon keresztül átadásra. E módszer segítségével az Angyali szintről lehívott energiával (melyet a kezünkön keresztül közvetítünk különböző pozíciókon keresztül), valamint a saját lelkünk együttműködésével (a megfogalmazott pozitív gondolatok és a Hit teremtő erejével) megváltoztathatók a mátrix hibás energiamintázatai. A Mágikus Érintés módszerének elsajátítása és erősítése érdekében a következő beavatások történnek meg:

  • Angyali rendbe történő beavatás
  • Kristálybeavatások: Aqua Aura Kristály, Quantum Quattro, Danburit, Szerafinit

Hozzászólások

Részletek

Dátum:
2021-06-26
Időpont:
11:00 - 16:00

Helyszín

Kristályakadémia
Budapest
Budapest,
+ Google Térkép

Részletek

Dátum:
2021-06-26
Időpont:
11:00 - 16:00

Helyszín

Kristályakadémia
Budapest
Budapest,
+ Google Térkép